Projek Semaian Budi dekati warga RSK Bedong dan SEMUJI - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (Penerbit UMP, 2013)
Seramai 35 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) memulakan cuti semester ini dengan pengalaman bermakna bersama warga Rumah Seri Kenangan (RSK) Bedong dan pelajar Sekolah Menengah Sains Sultan Mohamad Jiwa (SEMUJI) dalam Projek Semaian Budi anjuran Kelab In-Smartive di Sungai Petani, Kedah pada 23 Januari 2013 yang lalu.