Festival Bayu Kenyalang perkenal kepelbagaian budaya etnik - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Buat julung kalinya Sekretariat Mahasiswa Anak Sabah dan Sarawak Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Festival Bayu Kenyalang dalam memperkenalkan budaya etnik dari negeri Sabah dan Sarawak.