In-Smartive, Persatuan Matahari jayakan Projek Kilauan Mutiara - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (Penerbit UMP, 2013)
Seramai 52 orang murid tahun 5 dan 6 Sekolah Kebangsaan (SK) Kuala Triang melalui pengalaman menarik berinteraksi dengan 20 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) selama tiga hari dalam Projek Kilauan Mutiara di sekolah tersebut pada 3 Februari 2013 yang lalu di Bandar Bera, Pahang.