40 anggota Wataniah tamat Kursus KADAR - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Seramai 40 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang merupakan anggota sukarelawan askar Wataniah yang bernaung di bawah Batalion Pertama Rejimen 505 Askar Wataniah Kem Forever 1st Taman Gelora berjaya menamatkan kursus Asas Darat Pegawai Tak Tauliah Rendah (KADAR) Siri 1/2013.