100 berkonvoi motosikal dekati masyarakat - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Seramai 100 orang mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Konvoi Jelajah Anak Malaysia anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (Saffad) pada 22 April 2013 yang lalu.