UMP wujudkan makmal iMAMS - Mohd Ridzuan, Abu Hassan (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
KUANTAN- Sebuah Makmal Inovasi Pembuatan, Mekatronik dan Sukan (iMAMS) diwujudkan di Fakulti Kejuruteraan Pembuatan Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk menjalankan penyelidikan berasaskan kejuruteraan sukan.