Sukarelawan UMP berbakti di Zoo Negara - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kerjasama. Seramai 38 orang pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Kelab Penyayang UMP menyertai Program Pencinta Penyayang di Zoo Negara, Jalan Ulu Kelang, Ampang, Selangor baru-baru ini.