SWCorp Pahang FC idam piala - Rosilawati, Rosedi (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Kuantan- Beraksi buat julung kalinya dalam Liga Piala Mahkota 2016, SWCorp Pahang FC tekad membawa pulang piala rebutan 23 pasukan yang beraksi.