Eksport ikan laga - Ahmad Rabiul, Zulkifli (2016)
Mohd Ihsan berkata, dia bermula pada tahun 2008 dengan menternak ikan laga jenis Veitail yang dijual dengan harga RM2 seekor di pasar malam. Dua tahun kemudian, dia beralih kepada ikan laga jenis Betta Halfmoon yang turut mendapat sambutan peminat ikan laga hiasan di negara ini.