Santuni gelandangan - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Muadzam Shah- Golongan gelandangan di bandar besar seperti Kuala Lumpur memerlukan perhatian dan didekati selain berikan sumbangan agar dapat meringankan beban hidup mereka.