Empower ECER Mahkota berjaya - Shahrinnahar, Latib (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Program Empower ECER Mahkota yang genap enam tahun pelaksanaannya membuahkan hasil membanggakan apabila berjaya meningkatkan akademik pelajar dan membantu mengurangkan jurang ekonomi masyarakat bandar serta luar bandar.