UMP tuan rumah Majlis Anugerah Tokoh Siswa - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Kuantan: Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjadi tuan rumah penganjuran Majlis Anugerah Tokoh Siswa 2015 anjuran Bahagian Pembangunan Mahasiswa, Jabatan Pendidikan Tinggi Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) yang bakal berlangsung malam ini.