Menang peraduan GPSBestari - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Kuantan- "Syukur dapat rezeki untuk tampung kos projek semester akhir," ujar penuntut semester akhir Ijazah Kejuruteraan Kimia Universiti Malaysia Pahang (UMP) Gambang, Nurhidayatul Akma Razali, 23, yang memenangi kuiz Menang Tunai GPSBestari bernilai RM1,000.