UMP bantu masyarakat Islam Aceh - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Kuantan: Seramai 30 pensyarah, pelajar dan petugas media akan menyertai misi lawatan kemanusiaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) ke Aceh, Sumatera pada 2 hingga 5 Mei ini.