Program 2U2i jamin peluang kerjaya - Rosniza, Mohd Taha (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Pengenalan Program Dua Universiti + Dua Industri (2u2i) iaitu program belajar sambil bekerja di universiti awam mulai September ini diyakini mampu menjamin peluang kerjaya graduan serta meningkatkan keyakinan mereka untuk memasuki alam pekerjaan.