Turun bantu gelandangan - Hamizah, Badiran (The New Straits Times Press, 2016)
Seramai 50 penuntut Universiti Tenaga Nasional (UNITEN) menyertai program Feed The Needs anjuran Enactus UNITEN bagi mengedar bungkusan bantuan berisi pakaian alat kebersihan harian dan makanan kepada gelandangan hasil sumbangan masyarakat melalui beberapa program kutipan sebelum ini.