Kulit kerang bantu pertumbuhan tulang - Zamzurina, Ahmad (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Penyelidikan selama dua bulan dalam menghasilkan bahan daripada kulit kerang bagi membantu pertumbuhan tulang secara semula jadi melayakkan mahasiswa tahun akhir Universiti Malaysia Pahang (UMP), Muhammad Hazim Aiman Zainal Abidin, 23, menjadi pemenang utama Festival Antarabangsa Inovasi Dalam Teknologi Hijau (i-Finoq) 2016 yang berakhir semalam.