Pelajar UMP guna kulit kerang untuk pertumbuhan semula tulang - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2016)
Hasil penyelidikan seorang penuntut tahun akhir Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk menghasilkan bahan pertumbuhan semula tulang daripada kulit kerang telah dinobatkan sebagai pemenang utama Festival Antarabangsa Inovasi Dalam Teknologi Hijau 2016 yang berakhir semalam.