Pingat emas penyelidikan cengkerang - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2016)
Kuantan: Penuntut tahun akhir Universiti Malaysia Pahang (UMP), Muhammad Hazim Aiman Zainal Abidin, 23, dinobatkan sebagai pemenang utama sempena Festival Antarabangsa Inovasi Dalam Teknologi Hijau (i-FINOG) 2016 yang diadakan selama dua hari berakhir semalam di Kompleks Sukan UMP Gambang di sini.