Kecelaruan berkaitan cuaca panas - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2016)
Kuantan: Kejadian histeria yang berlaku di sebuah sekolah di Kota Bharu, Kelantan, baru-baru ini mungkin ada kaitan dengan fenomena cuaca panas luar biasa atau El Nino yang melanda negara ketika ini.