Festival Inovasi Teknologi Hijau UMP - Zamzurina, Ahmad (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Lebih 200 hasil penyelidikan teknologi hijau akan dipamerkan sempena Festival Antarabangsa Inovasi Dalam Teknologi Hijau (i-FINOG 2016) yang berlangsung selama dua hari bermula esok terbuka kepada orang ramai di Kompleks Sukan Universiti Malaysia Pahang (UMP), Gambang di sini.