200 penyelidikan teknologi hijau sertai i-FINOG 2016 - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Kuantan: Universiti Malaysia Pahang (UMP) buat julung kalinya menganjurkan Festival Antarabangsa Inovasi Teknologi Hijau (i-FINOG 2016) dan lebih 200 hasil penyelidikan teknologi hijau menyertai pertandingan dua hari di Kompleks Sukan UMP Gambang, di sini, bermula hari ini.