Kerajaan diminta buat keputusan terbaik - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Kuantan: Kerajaan diminta mengambil kira nasib dan kebajikan semua pihak dalam memutuskan sama ada untuk melanjutkan atau menarik balik moratorium kegiatan perlombongan bauksit selama tiga bulan yang berakhir 15 April ini.