UMP bantu komuniti jana ekonomi - Rosniza, Mohd Taha (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Pengarah Pusat Keusahawanan Universiti Malaysia Pahang (MyPACE), Prof Dr Noor Azlinna Azizan, berkata projek kerjasama dengan Kelab Enactus itu dijalankan di Perumahan Bersepadu Bukit Kenau dengan membabitkan 11 penduduk.