Program Selangkah ke UMP suntik semangat pelajar sekolah cipta kejayaan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Program Selangkah ke UMP bersama anak-anak Kampung Janda baik anjuran Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) pada 9 April 2013 yang lalu mampu memberi suntikan semangat kepada 60 orang pelajar yang bakal menduduki Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR) pada tahun ini.