5 pelajar terima bantuan banjir - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Seramai lima Pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang menjadi mangsa banjir baru-baru ini menerima sumbangan daripada pihak Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi meringankan bebanan dan kerugian yang ditanggung keluarga mereka yang tinggal sekitar Kemaman, Kuantan dan Kota Bharu.