UMP jalin kerjasama dengan IBM Malaysia - UMP, PNC
Universiti Malaysia Pahang (UMP) hari ini sekali lagi memeterai Memorandum Persefahaman (MoU) dengan IBM Malaysia apabila kedua-dua pihak bersetuju untuk bekerjasama dalam usaha untuk membantu mengkomersialkan produk-produk ICT yang dibangunkan oleh UMP untuk pasaran tempatan dan antarabangsa.