Naib Canselor adakan lawatan ke China - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjadikan kerjasama dengan Universiti Hebei (HBU) dan Universiti Sains dan Teknologi Hebei (HEBUST) dalam usaha memperkasakan program akademik, antarabangsa dan mobiliti melibatkan pelajar serta staf UMP.