UMP, PKNP turun padang anjur Seminar Transformasi Masyarakat dan Motivasi Pelajar - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Buat julung kalinya, Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Perbadanan Kemajuan Negeri Pahang (PKNP), turun padang dengan menganjurkan program Seminar Motivasi Pelajar sempena Majlis Pelancaran Program Amanah PKNP pada 5 Mac 2013 yang lalu.