UMP anjur Rehlah dan Ziarah - Mohamad Hilmi, Mat Said (Penerbit UMP, 2013)
Seramai 26 jemaah di kalangan staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama keluarga masing-masing menyertai program Rehlah Umrah dan Ziarah anjuran Badan Kebajikan Sukan dan Rekreasi (BKSS).