8 delegasi UMT lawat PPKPK - Wan Azlee, Wan Abdullah (Penerbit UMP, 2013)
Pusat Pembangunan Korporat & Pengurusan Kualiti (PPKPK), Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menerima lawatan kerja rasmi daripada lapan orang staf Pusat Transformasi, Perancangan Strategik dan Risiko, Universiti Malaysia Terengganu (UMT) pada 19 Februari 2013 yang lalu.