Majlis Makan Malam erat hubungan warga kerja UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Seramai 1,700 orang di kalangan warga kerja Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama ahli keluarga masing-masing hadir memeriahkan Majlis Makan Malam UMP anjuran Badan Kebajikan dan Sukan Staf (BKSS) yang berlangsung di Kompleks Sukan UMP, Kampus Gambang pada 26 April 2013 yang lalu