Pelajar FKKSA menang pertandingan IEM Plant Design - Jolius, Gimbun (Penerbit UMP, 2013)
Pelajar Fakulti Kejuruteraan Kimia & Sumber Asli (FKKSA), Universiti Malaysia Pahang (UMP) menang tempat ketiga dalam IEM Plant Design Competition 2012 anjuran Bahagian Teknikal Kejuruteraan Kimia Institut Jurutera Malaysia (IEM) Kuala Lumpur pada 23 Februari 2013 yang lalu.