3 Penyelidik harumkan nama UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Tiga penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya merangkul anugerah sempena Malam Citra Inovasi anjuran Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) yang diadakan di Hotel JW Marriot, Putrajaya pada 5 Mac 2013 yang lalu.