Syarahan umum antarabangsa bincang kejuruteraan perniagaan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Dalam meningkatkan pengetahuan mengenai bidang kejuruteraan perniagaan di Malaysia, Universiti Malaysia Pahang (UMP) sebagai sebuah universiti berteraskan teknologi menganjurkan syarahan umum antarabangsa bertajuk “The Convergence: Business Engineering” yang disampaikan Presiden Reutlingen University (RU), Profesor Dr. Hendrik Brumme.