Kefahaman Sains dan Teknologi terhadap pembangunan industri kimia - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menganjurkan program Majlis Syarahan Umum Profesor yang merupakan medan perkongsian kepakaran dan pencerahan kepada masyarakat dengan membincangkan tajuk `Integriti, Sains dan Persepsi: Pengajaran daripada isu LYNAS yang menimbulkan kontroversi di kalangan masyarakat Malaysia.