Menteri KPT galak mahasiswa sertai program khidmat masyarakat - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Menteri Pengajian Tinggi, Dato’ Seri Mohamed Khaled Nordin menggalakkan golongan mahasiswa menyertai program khidmat masyarakat terutama dalam membantu mereka yang menghadapi musibah.