Menteri Mentor UMP serah BB1M - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Seramai 8,531 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) ternyata gembira apabila menerima Baucar Buku 1Malaysia (BB1M) sebaik sahaja melangkah ke semester dua pengajian 2012/2013 yang bermula 18 Februari 2013 yang lalu.