187 calon UPSR Daerah Jempol terima manfaat Projek Kilauan Mutiara - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (Penerbit UMP, 2012)
Seramai 187 orang pelajar tahun 6 dari 18 buah sekolah kebangsaan sekitar daerah Jempol telah menyertai Projek Kilauan Mutiara @ FELDA Wilayah Raja Alias selama tiga hari di Sekolah Kebangsaan Palong 8 (FELDA) yang berakhir pada 8 Julai 2012 yang lalu di Gemas Negeri Sembilan.