450 pelajar IPT sertai Cabaran Berkayak Sungai Pahang 2012 - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Seramai 450 peserta yang mewakili 24 pasukan terdiri daripada pelajar Institut Pengajian Tinggi (IPT), Kolej Komuniti dan politeknik seluruh negara bakal beraksi bagi menyahut Cabaran Berkayak Sungai Pahang selama lima hari mulai 26 Jun 2012.