97 pelajar IT terpilih sertai Program Infosys ‘Campus Connect’ - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Seramai 97 pelajar jurusan teknologi maklumat (IT) daripada 12 institusi pengajian tinggi awam (IPTA) dan Kolej Poly-Tech Mara berjaya dipilih menyertai Program Infosys ’Campus Connect’ anjuran Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPT) dengan kerjasama Multimedia Development Corporation (MDeC) dan Infosys Teknologi Limited, India.