Iftar bersama jalin hubungan erat UMP - Media Kuantan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim berpeluang bermesra bersama wartawan, jurugambar dan pengamal media sempena Majlis Berbuka Puasa yang diadakan di Hotel Zenith Kuantan pada 2 Ogos 2012 yang lalu.