UMP serah sumbangan buat asnaf Kuala Pahang - Nor Sabrina, Ismail (Penerbit UMP, 2012)
Lebih 500 di kalangan penduduk Kuala Pahang hadir dalam Majlis Berbuka Puasa anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) kampus Pekan bagi mengimarahkan sambutan bulan Ramadan pada tahun ini.