35 sukarelawan FKKSA timba pengalaman jayakan persidangan gas sedunia 2012 - Md. Noor, Arifin (Penerbit UMP, 2012)
Seramai 35 pelajar tahun akhir Program Teknologi Gas daripada Fakulti Kejuruteraan Kimia & Sumber Asli (FKKSA) Universiti Malaysia Pahang (UMP) dirai bagi menghargai sumbangan mereka dalam menjayakan Persidangan Gas Sedunia (WGC) yang berlangsung di Kuala Lumpur Convention Center pada 21 Jun 2012 yang lalu.