Karnival Kerjaya dan Keusahawanan tawar 300 peluang pekerjaan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Karnival Kerjaya dan Keusahawanan (kakkUMP) anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (Saffad) Universiti Malaysia Pahang (UMP) mendapat sambutan yang menggalakkan apabila hampir 1000 pengunjung di kalangan penuntut pengajian tinggi mahupun bergelar graduan dari sekitar Kuantan memenuhi Dewan Astaka pada 11 Mei 2012 yang lalu.