40 peserta Ekspedisi UMP dekati masyarakat Sabah - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Seramai 40 orang di kalangan staf dan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang merupakan peserta Ekspedisi Mendaki Gunung Kinabalu berpeluang mendekati masyarakat Kampung Lembah Permai Kundasang di Ranau Sabah dalam program Jalinan Mesra Muhibbah yang diadakan bersama masyarakat kampung pada 19 Jun 2012 yang lalu.