TNC (A&A) terima tauliah Penolong Pesuruhjaya Kehormat JPAM - Mohd Akram, Abdul Razak (Penerbit UMP, 2012)
Timbalan Naib Canselor (Akademik & Antarabangsa), Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Ir. Dr. Badhrulhisham Abdul Aziz menerima pentauliahan sebagai Penolong Pesuruhjaya Kehormat, Jabatan Pertahanan Awam Malaysia (JPAM) berkuat kuasa 3 Julai 2012 yang lalu.