Seminar DSSCM II pupuk kesedaran keselamatan budaya kerja selamat - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Menyedari kepentingan keselamatan di tempat kerja, Fakulti Teknologi Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Akademi Kepimpinan Pengajian Tinggi (AKEPT), Pusat Pengajian dan Pembelajaran Berterusan (CENFED) dan Persatuan Pegawai Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Malaysia (MySHO) menganjurkan seminar keselamatan “The 2nd Seminar On Developing and Sustaining Safety Culture In Malaysia (DSSCM II)”.