CERRM, JPS anjur seminar bincang kepentingan pengurusan air - Mohd. Norhisham, Abdullah (Penerbit UMP, 2012)
Pemantauan, penguatkuasaan dan keupayaan sumber manusia merupakan salah satu elemen penting pengurusan sumber air dan ianya memerlukan tenaga manusia yang terlatih dan berpengalaman