FIST anjur persidangan ICONT bincang teknologi nano - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Penemuan bahan berstruktur nano yang diaplikasi untuk barangan elektronik, simpanan tenaga, penjagaan kesihatan dan pemuliharaan alam sekitar menarik minat di kalangan saintis dan jurutera pada hari ini menjalankan kajian penyelidikan dalam bidang Sains dan Kejuruteraan Nano Bahan.